U kunt terecht voor:

Algemeen fysiotherapie
Oedeemfysiotherapie
Fysio fitness i.s.m. Sportcentrum Flidunen
Zwemmen onder begeleiding i.s.m. Sportcentrum Flidunen
Medical taping
Bewegen en diabetes
Bewegen en COPD
Bewegen en hartrevalidatie

Algemeen fysiotherapie

Voor vele klachten aan bewegingsapparaat, of het nu sport gerelateerd is, spontaan ontstaan of geleidelijk begonnen is. Hiervoor is meestal geen verwijzing nodig. Indien noodzakelijk kan fysiotherapie aan huis gegeven worden. Dit altijd in overleg.

Oedeemtherapie

Voor klachten aan het lymfesysteem. Hiervoor is altijd een verwijzing nodig van uw huisarts of uw specialist.

Fysiofitness

Op dinsdagavond is er van 18.45 tot 20.15 fysiofitness. Dit is een besloten groep waar u kunt trainen op geleide van uw klachten met een op maat gemaakt programma. Kosten €18,25 per maand. Daarnaast dient u een abonnement af te sluiten bij Flidunen. Er zal vooraf een intake afgenomen worden waarmee samen met mij uw klachten in kaart gebracht worden en uw doel vastgesteld wordt.

Zwemmen onder begeleiding

Sinds november 2018 is er in Flidunen de mogelijkheid voor begeleid zwemmen op dinsdagmorgen van 9.30 tot 10.30. Dit is voor mensen met een grote of kleine beperking die niet zelfstandig durven of kunnen zwemmen. Sinds januari 2020 is er een zwembadlift, zodat iedereen veilig in en uit het water kan. Een enthousiaste groep vrijwilligers zorgt ervoor dat u veilig kunt zwemmen of bewegen in het water. Ook kunnen zij u helpen met aan,- en uitkleden indien dat voor u teveel inspanning vergt.